Menu

Ακριβώς τρία χρόνια μετά το “Bloodsports”, επανέρχομαι στο χώρο αυτό των «χαμένων» (μάλλον κρυμμένων) αντηχήσεων, για να γράψω δυο λόγια για το ζωντανό ήχο των Suede, ξανά! “Whatever makes you happy”, άλλωστε… Μακάρι τα γράμματα κι οι λέξεις να αντηχούσαν τους ήχους. Θα ήξερα ποια να επιλέξω για να αποδώσω τη νέα δουλειά των Suede “Nights Thoughts” χωρίς περιττές περιγραφές.

Το “Night Thoughts” κυκλοφόρησε στις αρχές του 2016 και περιλαμβάνει το ζωντανό, πλούσιο ήχο του Λονδρέζικου συγκροτήματος του ιδιοφυούς Brett Anderson και των Mat Osman στο μπάσο, Richard Oakes στις κιθάρες, Neil Codling στα πλήκτρα και Simon Gilbert στα drums! Όλοι μαζί δημιουργούν γνώριμες μελωδίες, επιμελημένα αργόσυρτα ορχηστρικά μέρη, επιδίδονται σε απολαυστικές κιθαριστικές επινοήσεις, τίποτα λιγότερο από Suede που πείθει και τους μη προκατειλημμένους υπέρ τους.

Αξίζει να ακούσει κανείς το outsiders (“a rallying cry for the excluded”…), pale snow, I don’t know how to reach you (με πολύ δυνατούς στίχους!), what I’m trying to tell you (προσωπικό αγαπημένο!)

Complete tracklist:

1. “When You Are Young”
2. “Outsiders”
3. “No Tomorrow”
4. “Pale Snow”
5. “I Don’t Know How to Reach You”
6. “What I’m Trying to Tell You”
7. “Tightrope”
8. “Learning to Be”
9. “Like Kids”
10. “I Can’t Give Her What She Wants”
11. “When You Were Young”
12. “The Fur and the Feathers”

Και τελειώνοντας…

SUEDE – Night Thoughts

All I’m trying to tell you
all I’m trying to say
and all I’m trying to tell you is this is enough
but you’re walking away…

la la la la la

So suede….

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.