Menu

Κι όμως είναι αλήθεια! Οι Στέρεο Νόβα live στο πάρτυ της LIFO στις 5 Δεκεμβρίου (με δωρεάν είσοδο)! Και το επαναλαμβάνουμε για να το …πιστέψουμε! Οι Στέρεο Νόβα live στο πάρτυ της LIFO στις 5 Δεκεμβρίου! Οι Στέρεο Νόβα live στο πάρτυ της LIFO στις 5 Δεκεμβρίου! Οι Στέρεο Νόβα live στο πάρτυ της LIFO στις 5 Δεκεμβρίου! Οι Στέρεο Νόβα live στο πάρτυ της LIFO στις 5 Δεκεμβρίου! Οι Στέρεο Νόβα live στο πάρτυ της LIFO στις 5 Δεκεμβρίου! Οι Στέρεο Νόβα live στο πάρτυ της LIFO στις 5 Δεκεμβρίου! Οι Στέρεο Νόβα live στο πάρτυ της LIFO στις 5 Δεκεμβρίου! Οι Στέρεο Νόβα live στο πάρτυ της LIFO στις 5 Δεκεμβρίου! Οι Στέρεο Νόβα live στο πάρτυ της LIFO στις 5 Δεκεμβρίου!

Από το website της LIFO (lifo.gr):

Οι Στέρεο Νόβα είναι το ελληνικό συγκρότημα που αγάπησα περισσότερο στη ζωή μου. Κι είναι ένα είδος “συμπαντικής δικαιοσύνης” (όπως θα έλεγαν και οι χαρτορίχτρες) το ότι κάνουν αυτό το απίστευτο δώρο στη LIFO, μετά από 11 χρόνια διαλυμένοι. Μαζί ξεκινήσαμε, μαζί θα κλείσουμε τον κύκλο.

Αυτή θα είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που θα ξαναπαίξουν. Μια στιγμή ακίνητη στο χρόνο. Γι αυτό και το φετινό πάρτυ της LIFO έχει πραγματικά κάτι μοναδικό και ανεπανάληπτο.

Στις 5 Δεκέμβρη θα γίνουμε πάλι όλοι ένα.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.