Menu

Όχι δεν ήταν Πρωταπριλιάτικο αστείο, οι Black Mountain είχαν έρθει από τον Καναδά στην Ελλάδα.  Ανέλπιστο αλλά όχι και ανέφικτο. Μια μπάντα φρέσκια με αρκετό υλικό στο ενεργητικό της για να καλύψει την απαιτούμενη μιάμιση ώρα ενός αξιοπρεπές live βρίσκονταν επί σκηνής.  Η ώρα, 23:20 περίπου, από κάτω χίλια άτομα μοιρασμένα σε όλο το Gagarin αλλά ουσιαστικά στριμωγμένα κατά το μεγαλύτερο μέρος τους όσο πιο μπροστά γίνονταν.

Εκεί τους άγγιξε η μουσική του σχήματος η οποία αν και δεν πρόκειται για παρθενογένεση είναι αρκετή να σε κρατήσει προσηλωμένο για αρκετή ώρα. Σίγουρα κάπου υπήρξε μια μικρή κοιλίτσα αλλά ακόμη και αυτή ήταν ευχάριστη. Βλέπετε όταν βαριέσαι σε μια συναυλία δεν βλέπεις την ώρα να τελειώσει . Εδώ όμως δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο. Οι άνθρωποι είναι ταλαντούχοι μουσικοί και τα τραγούδια τους δυνατά. Μέχρι τις 12:50 που τελείωσαν εγώ δεν είδα κανέναν να φεύγει. Ίσα , ίσα ο κόσμος ζήταγε και άλλο, απλά στις παύσεις ανάμεσα στα κομμάτια άκουγες ένα βουητό μια μουρμούρα και παράλληλα για πρώτη φορά ένα αυστηρό σσστ από τον ίδιο τον Έλληνα ακροατή που είχε πληρώσει εισιτήριο όπως και μεις και ήθελε να δει το σχήμα με ησυχία του.

Δεν έλειψαν βέβαια και οι καθιερωμένοι παραγκελιάκιδες που φώναζαν “Angels” η οτιδήποτε άλλο τους καύλωνε ανάμεσα στα κομμάτια. Ας τους ενημερώσει κάποιος ότι αν δεν σε ρωτήσει το σχήμα, δεν μας ενδιαφέρει τι θες να ακούσεις. Ούτε το ότι ξέρεις έναν η πολλούς τίτλους μας λέει κάτι. Anyway  από αυτά που μπορέσαμε να πιάσουμε έπαιξαν τα Angels, Stormy High,  Queens Will Play, Stay Free, Wilderness Heart, Let Spirits Ride,

Και ο λόγος που λέω πιάσουμε είναι γιατί οι εκτελέσεις δεν ήταν κόπιες του άλμπουμ, δεν απείχαν πολύ αλλά δεν ήταν και πανομοιότυπες, διχάζοντας τις απόψεις και προκαλώντας αιώνιες συζητήσεις με τις οποίες δεν θα σας κουράσουμε. Ελπίζουμε όπως είπε και ο ντράμερ τους η επίσκεψη τους να μην είναι κάτι “once in a lifetime” και να τους ξαναδούμε σύντομα.  Λίγο πιο ζεσταμένους προς το κοινό τους.

Περισσότερες photos εδώ

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.