Menu

Νέα season, νέα εποχή (το αγαπημένο μας φθινόπωρο) και νέο -ή καλύτερα …ανανεωμένο–  Lost Echoes.net ! Όσοι μας παρακολουθούν από τις αρχές της δεκαετίας (βλέπε synthpopavenue.gr & electrowave.gr) γνωρίζουν την “τάση” μας για αλλαγές και την άποψη μας ότι για ένα web-zine αυτές είναι σχεδόν απαραίτητο να πραγματοποιούνται …σχετικά συχνά.

Σε αυτό λοιπόν το πλαίσιο η συντακτική ομάδα του Lost Echoes ανασκουμπώνεται και είναι έτοιμη να αποτυπώσει με όρεξη τις σκέψεις και τις καλλιτεχνικές ανησυχίες της σε θέματα σχετικά με μουσική, κινηματογράφο, ή ακόμα και θέατρο… (κι όχι μόνο). Ταυτόχρονα καλωσορίζει κάποια νέα πρόσωπα που προοδευτικά θα προστεθούν στο team του site και με τις ιδιαίτερες γνώσεις αλλά πάνω απ’όλα με την δική τους ξεχωριστή διάθεση θα εμπλουτίσουν τον έτσι κι αλλιώς πολυποίκιλο χαρακτήρα του e-zine μας.

Από την Τετάρτη 16.09.2009 θα μπορείτε να μας ακούτε στο MindRadio.gr . Συγκεκριμένα, κάθε Τετάρτη από τις 23.00 μέχρι τη 01.00 θα μπορείτε να ακούτε την εκπομπή του Lost Echoes με τον υποφαινόμενο στο μικρόφωνο και την επιλογή της μουσικής. Σκοπός μας είναι κατά καιρούς η εκπομπή να φιλοξενεί κάποιους από τους συντάκτες του Lost Echoes.net καθώς και σχήματα από τον ελληνικό χώρο (ξενόγλωσσης μουσικής), κ.α. Περισσότερα γι’αυτό όμως εν καιρώ…

Από τεχνικής απόψεως, το νέο Lost Echoes είναι optimized (μόνο) για όλους τους νέους Internet Browsers (δηλαδή: Firefox, Chrome, Opera, Safari, Internet Explorer 7 και Internet Explorer 8). Με τον (αρχαίο) Internet Explorer 6 το site δεν είναι viewable, οπότε όσοι τον χρησιμοποιείτε ακόμα, μπορείτε να τον αναβαθμίσετε κάνοντας κλικ σε έναν από τους προαναφερθέντες navigators.

Τέλος, στο νέο Lost Echoes -και μόνο σε επιλεγμένα θέματα / articles- θα είναι enabled τα σχόλια (comments). Η συγκεκριμένη λειτουργία θα παραμείνει ενεργοποιημένη μόνο εφόσον και όσο δεν θα υπάρχουν περιπτώσεις μη σωστής χρήσης της.

 

2 Comments for "Editorial #1 – Storytelling Johnny"

  • antonis

    lene pws ka8e arxh k dyskolh..otan omws auth h arxh synodevetai apo filodoxies,oneira,perissio meraki,omorfa sxedia gia to mellon,syndiallagh apopsewn tote pistebw pws axizei k me to parapanw..euxomai kalh arxh se ola ta paidia tou site(k se auta pou 8a er8oun..)k kalh dynamh!’yphretoume’ auto pou mas aresei k mas ekfrazei k auto einai to megalytero mas kinhtro!
    euxomai oi angnwstes mas na diakrinoun authn thn prospa8eia mas k na broun xrhsimo k endiaferon to neo mas webzine..emeis yposxomaste na dwsoume apla ton kalytero mas eauto kai 8a xaroume opoiodhpote kritiko sxolio h parathrhsh pou 8a mas boh8hsei pros auth thn kateu8ynsh!

    Απάντηση
  • Γεωργια Σακατου

    Κι εγώ με τη σειρά μου να ευχηθώ καλή συνέχεια… Χαίρομαι πολύ που, μετά από τόσα χρόνια (δεκαετία κοντεύει να κλείσει πια το [νυν] Lost Echoes, στη σφαίρα του διαδικτύου πλησιάζει σε ηλικία τον Μαθουσάλα), αντιμετωπίζουμε τη μουσική και τις τέχνες γενικότερα με τον ίδιο ενθουσιασμό, την ίδια αγάπη και, γιατί όχι, αφέλεια των εφηβικών μας χρόνων.
    Καλά να περάσουμε λοιπόν, συντάκτες και αναγνώστες μαζί!

    Απάντηση

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.