Menu

Χρειάζεται να πει κανείς τίποτα για τον αγαπημένο Roger Hodgson…;;!!

Ο συνθέτης και τραγουδιστής των Supertramp, η θρυλική φωνή των μεγάλων επιτυχιών Breakfast in America, Logical Song, School στο Θέατρο Badminton. Ο Roger Hodgson έχει αναγνωριστεί ως ένας από τους πιο ταλαντούχους συνθέτες και τραγουδοποιούς των τελευταίων χρόνων. Ως φωνή των Supertramp, μας χάρισε αξέχαστες επιτυχίες, όπως τα Logical Song, Dreamer, Take the Long Way Home, Breakfast In America, School και πολλά άλλα, που σημάδεψαν την εποχή μας.

Το 1969 μαζί με τον Rick Davies ιδρύει τους Supertramp, μια από τις καλύτερες rock ‘n’ roll μπάντες όλων το εποχών, και παραμένει η ψυχή του συγκροτήματος για 14 χρόνια. Το 1983, αφήνει τους Supertramp στο απόγειο της επιτυχίας τους, για να αφοσιωθεί στην οικογένειά του, να ζήσει μια ήρεμη ζωή στη φύση και να ακολουθήσει στις πνευματικές του ανησυχίες.

Το διάστημα που ο Hodgson ήταν αρχηγός του συγκροτήματος, οι Supertramp πούλησαν πάνω από 60 εκατομμύρια άλμπουμ. Μόνο στον Καναδά, οι πωλήσεις του Crime of the Century και του Breakfast in America ήταν τόσες, που ένας στους 15 Καναδούς είχε και τα δύο αυτά λευκώματα! Το Breakfast in America, πούλησε πάνω από 18 εκατομμύρια αντίτυπα, και ήταν παγκοσμίως πρώτο σε πωλήσεις άλμπουμ το 1979.

Ο Hodgson είναι ένας πολυτάλαντος μουσικός, που είναι ταυτόχρονα στιχουργός, πιανίστας, κιθαρίστας και επιτυχημένος παραγωγός. Ακολουθεί σόλο καριέρα από το 1984 μέχρι σήμερα. Το πρώτο του άλμπουμ In the Eye of the Storm, έγινε αμέσως πλατινένιο και πούλησε πάνω από 2 εκατομμύρια αντίτυπα.
Το 2005 κυκλοφόρησε το Retrospectacle – The Supertramp Anthology, μια συλλογή όλων των κλασικών κομματιών των Supertramp, που πούλησε πάνω από 1 εκατομμύριο σε λιγότερο από ένα χρόνο!

Στο θέατρο Badminton, θα απολαύσουμε 2 μαγικές βραδιές με την υπέροχη φωνή και τη μουσική του Roger Hodgson σε τραγούδια των Supertramp, όπως δεν τα έχουμε ξανακούσει ποτέ, και σε προσωπικές του επιτυχίες…

Φωνή, πιάνο, keyboards, κιθάρα: Roger Hodgson
Σαξόφωνο, κιθάρα: Aaron McDonald

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

«Υπάρχουν λίγοι τραγουδοποιοί που αναγνωρίζονται από τον πρώτο κιόλας στίχο ενός τραγουδιού και ο Roger Hodgson είναι σίγουρα ένας από αυτούς. Ο συνθέτης και τραγουδιστής των Supertramp παραμένει κορυφαίος και ο ήχος του πιάνου του άψογος, όπως στις πρώτες του δόξες!»
The Times – London

«Η υψηλότερη φιλοφρόνηση για τον Roger είναι, ότι ακούγεται πιθανώς καλύτερα live σήμερα, από ότι όταν ηχογραφούσε στο στούντιο μια γενιά πριν! Το απίστευτα παρατεταμένο χειροκρότημα και οι επευφημίες, θα αντηχούν στην αίθουσα για πολύ καιρό…»
Evening Standard – London

Information about the live concert:

10 & 11 Οκτωβρίου 2008
Θέατρο Badminton

Ώρα έναρξης 21.30

http://www.badmintontheater.gr/wwwgreek/whatson.asp?p_id=32

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.