Menu

Μία νέα αρχή, κάτι καινούριο, είθισται να ξεκινά με μία βασική σκέψη, κάποιο στόχο, αλλά πολλές φορές και με κάποιο έντονο συναίσθημα. Δεν θα μπορούσα να βρω καταλληλότερο στίχο λοιπόν, και πιο εκφραστικό από αυτό των I AM X (S.H.E). Το παρόν εγχείρημα ξεκίνησε με αρχικό στόχο την αρχειοθέτηση των archives του Synthpop Avenue.gr και εν μέρει του Electrowave.gr και στην πορεία εμπλουτίστηκε με τις ιδέες, τον ενθουσιασμό και το μεράκι μιας ομάδας ατόμων, για να καταλήξει σε αυτό που ονομάσαμε Lost Echoes.net .

Το νέο αυτό e-zine (online fanzine) έρχεται να αποτελέσει μέσο έκφρασης, δημιουργικότητας και καταγραφής επιλεκτικών σκέψεων και εικόνων, είτε αυτές αφορούν την μουσική, την 7η τέχνη, ή οτιδήποτε άμεσα ή έμμεσα καλλιτεχνικό εξάπτει τη φαντασία μας και προκαλεί το ενδιαφέρον και το θαυμασμό μας. Μακριά από νοοτροπίες ματαιοδοξίας, μεγάλα λόγια και αποπροσανατολιστικές εξαρτήσεις, ξεκινάμε αυτή την εναλλακτική προσπάθεια, με στόχο να γράφουμε και να μοιραζόμαστε – χωρίς φόβο αλλά με πάθος – αυτά που έχουμε ξεχωρίσει, αυτά που σημαίνουν “κάτι” για μας, αυτά που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πιστεύουμε ότι μπορούν να ενδιαφέρουν έστω και έναν – δύο από αυτούς που θα αφιερώσουν λίγο από το χρόνο τους για να μας …”διαβάσουν”.

Με προτεραιότητα στο διαχρονικό περιεχόμενο (κι όχι σε θέματα με ημερομηνία λήξης), ευελπιστούμε να κάνουμε ένα ήσυχο αλλά και ενδιαφέρον μουσικό και οπτικό ταξίδι στο παρελθόν, στο παρόν και το μέλλον, έχοντας πάντα στο μυαλό μας πως οποιοδήποτε εγχείρημα – οποιαδήποτε προσπάθεια – αναδεικνύεται μέσα από την ποιότητα (και πολλές φορές από την μετριοπάθειά) του κι όχι μέσα από μεγαλεπίβολα σχέδια και υποσχέσεις.
Καλό μας ταξίδι!

Υ.Γ. Το βασικό μουσικό ερώτημα – σχεδόν ρητορικό – που τριγυρνάει στο μυαλό μου τον τελευταίο καιρό: Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να κυκλοφορήσει στους πέντε εναπομείναντες μήνες – μέχρι το τέλος του χρόνου – κάποιο album …”καλύτερο” από την καταπληκτική νέα δουλειά του Chris Corner (I AM X – “The Alternative”);

Υ.Γ. 2. Προτεινόμενα Lost tracks (von Johann Glykos):

~ James Dean Bradfield – Bad Boys and Painkillers
~ I Am X – Nightlife
~ Keane – Try Again
~ The Divine Comedy – A Lady Of A Certain Age
~ Stellastar – Precious Games
~ Pet Shop Boys – Integral
~ Nicky Wire – Daydreamer
~ The Kooks – Ooh La
~ Sparks – Perfume
~ Counting Crows – Holiday In Spain (live)
~ Pearl Jam – Gone

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.